У селі Четфалва Закарпатської області 6 липня 2013 року відбудеться кулінарний свято, головними героями якого стануть голубці.
У селі Четфалва, де живуть переважно угорці, фестиваль голубців придумали два роки тому. Крім дегустацій головної фестивальної страви в програмі уроки чардашу і конкурси голубцевих справ майстрів.
У Закарпатті вважається, що чим голубець менший, тим він смачніший. І якщо дівчина крутить правильні голубці – буде хорошою господинею. Правильні голубці розміром приблизно з мізинець тутешні мешканці начиняють кукурудзяною крупою та грибами. Угорці загортають в листи квашеної капусти копчену свинячу грудинку з паприкою і торгоні – дрібними шматочками тіста. А взагалі в якості покривного листа використовують все, що росте під рукою: листя кольрабі, хрону і дикого винограду.
Головна визначна пам’ятка села на березі Тиси – готична церква з дерев’яною дзвіницею XIV-XVII століть.